HABERLER

ESER ÇAKARCI’DAN “MASAL” YAYINDA!

Eser Çakarcı yeni teklisi MASAL için kamera karşısına geçti. Sözü ve müziği ESER ÇAKARCI’ ya ait olan MASAL dinleyiciyi çok özel bir hikayeye davet ediyor.


15 yaşında ilk bestesini yapan ESER ÇAKARCI küçük yaşlarda çocuk yaratıcılığı ile yaptığı gitarı ve o an yaptığı şarkılarla kendi yolunu erkenden çizmeyi başardı. Müzik öğretmenliği yapmaya devam eden ESER ÇAKARCI yaptığı her şarkıyı öğrencilerine adıyor. Müziğine bağladığı bu motto ile yeni nesillere, bir öğretici misyonuyla, ulaşmayı amaçlıyor. 


Burgazada’nın rengarenk ambiyansıyla kendi masalını yaratan ESER ÇAKARCI 3. teklisiyle dinleyiciye 2021 yazından merhaba diyor. MASAL’ın düzenlemesini ESER ÇAKARCI kendisi yaptı. Yönetmen koltuğunda ise MERT ÜLGÜT oturuyor.

Bir Yorum Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.