HABERLER

RUBATO’DAN 2. KLİP: “TÜKENDİ NAKTİ ÖMRÜM”!

URFA YÖRESİNİN RUHU GÜÇLÜ TÜRKÜSÜNE RUBATO YORUMU. 


Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinden oluşan Rubato, 4. stüdyo albümleri “Rubato 4 / Miras”ı Bayhan Prodüksiyon yapımcılığında geçtiğimiz ay tüm dijital mecralarda yayınladı. 


Özer Arkun(çello/solo vokal), Göksun Çavdar(klarnet/bas klarnet/saksafon) ve Eralp Görgün(bas gitar) tarafından kurulan Rubato,grup kariyerlerinin 8. yılında 10 yöreden 11 türküyü kendi yorumlarıyla müzik severler ile buluşturdu . 


Güneydoğu Anadolu’nun Uzun Havası Rubato yorumuyla Miras albümünde. Rubato ve İsmail Altunsaray “Tükendi Nakti Ömrüm” İçin Bir Araya Geldi.

Rubato,  “Rubato 4 / Miras” albümünden türküleri video kliplendirmeye devam ediyor. Güneydoğu Anadolu bölgemizden bir uzun hava klasiği olan “Tükendi Nakti Ömrüm”ü yorumlayan Rubato, türkünün video klibini yine bölgede çekti. Kemal Başbuğ yönetmenliğinde tam 1 günde tamamlanan video klip için grubun yalın performansı ve doğa görüntüleri kullanıldı.

Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün’ün 8 ayda hazırladığı “Miras” albümlerine konuk müzisyenler de enstrümanları ile renk ve duygularını kattılar. Albümün uzun havası “Tükendi Nakti Ömrüm”de de gruba, uluslararası başarılara imza atan bağlama sanatçımız İsmail Altunsaray performansı ile eşlik etti.


Albümdeki tüm türküleri yörelerinde kliplendirmeye devam eden Rubato, Nisan ve Mayıs aylarında “Rubato 4 / Miras” albümünden yeni video klipler yayınlayacak.

Bir Yorum Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.