HABERLER

TEPKİ & CEZA’DAN “YAK” YAYINDA!

Türkçe rap müziğin önde gelen isimlerinden Ceza ve son yıllarda başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Tepki, yaz sıcağında gölge etkisi yaratacak “YAK” isimli şarkılarıyla müzikseverlerin karşısına çıktı.

İlk defa bir projede bir araya gelen ikilinin şarkı sözleri, hem gençleri motive ediyor hem de ince mesajlar barındırıyor. “Aynı sayın bakanımın da dediği gibi; bana hiç yaklaşmayın” gibi sözleri ile corona gündemine kadar göndermede bulunulan “YAK” şarkısının, Old School Hip Hop ruhunun modern bir sound’la harmanlandığı altyapısı Tepki’nin prodüktörü 93 tarafından yapılmış. 

İstanbul Ümraniye Netaş Platoları’nda çekimleri gerçekleştirilen şarkının video klibinin görüntü yönetmenliğini Varol Şahin üstlenirken, yönetmen koltuğunda Vasso ismini görüyoruz. Single kapak tasarımlarında ise Mustafa Tali Aydoğdu imzası bulunuyor.

Bir Yorum Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.