Genel

FATMA TURGUT’TAN YENİ KLİP MÜJDESİ “ELİMDE DÜNYA” !

Vokal tarzı ve sesi ile Türk rock müziğin en güçlü kadın vokallerinden olan Fatma Turgut, Avrupa Müzik markası ile yayınlanan ve ilk solo albümü Elimde Dünya’ya da ismini veren şarkısını kliplendirdi. 

 Söz ve müziği sanatçı dostu Can Bonomo’ya ait olan ve albümün üçüncü video klibi Elimde Dünya şarkısının Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde hazırlanan klibinde Fatma Turgut’un turne görüntüleri, kulis hatıraları, konser performansları yer alıyor. 

”Elimde Dünya, albümün temelini oluşturan ve benim için yeri ayrı bir şarkı.”

 Elimde Dünya şarkısı ve klibi ile ilgili duygularını dile getiren Fatma Turgut, şu sözleri söyledi: ” COVID19 sebebiyle evlerimizde olduğumuz bu dönemde elimde olan görüntülerle bir klip oluşturmak istedim. İlk solo albümüme ismini veren Elimde Dünya şarkısının klibi albümün üçüncü video klibi oldu. Söz ve müziği çok sevgili Can Bonomo’ya ait olan Elimde Dünya şarkısı, albümün temelini oluşturan ve albüme ilk giren şarkı. Bir kış günü Paris’teydim ve yolda yürürken bir anda Can’dan (Bonomo) mesaj geldi. Şarkının nakaratını yollamıştı bana. Çok heyecanlandım duyduğumda. Elimde Dünya, benim için albümdeki en önemli parçalardan biri ve yeri büyük ve ayrı. İlk solo albümüm birçok ödül getirdi bana. Şimdi yavaştan bu şarkılara teşekkür edip, yeni single için hazırlanma vakti. Sonbahar gibi yeni bir tekli paylaşmayı planlıyorum.”

Bir Yorum Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.