HABERLER

BAHAR KOÇAK “SEYYAL TANER” İLE BULUŞTU!

Türk pop müziği ve Türk rock müziğine getirdiği renkli yelpazesi ile uzun yıllar boyunca sahnelerde farkını göstermiş ve her hareketiyle sektöre yenilik katarak sıra dışı duruşuyla hafızalarımızda yer etmiş isimlerden ”Seyyal Taner”in efsanevi şarkısını seslendiren genç sanatçı ”Bahar Koçak” şarkının hakkını tam anlamıyla verdi.

Genç sanatçı ”Bahar Koçak” geçtiğimiz gün değerli sanatçı ”Seyyal Taner” ile buluşarak ”Alladı Pulladı”nın efsanevi hikayesini konuştular. Kadın gücünün hissedildiği buluşmada Seyyal Taner ve Bahar Koçak bol bol fotoğraf çektirerek sohbet ettiler.

Yıllar önce seslendirdiği ”Alladı Pulladı”nın hikayesini anlatan ve kendisi için çok uğurlu bir şarkı olduğunu dile getiren ”Seyyal Taner” genç sanatçı ”Bahar Koçak”a şarkıyı çok yakıştırdığını dile getirerek uğur getirmesini diledi.

 ”Bahar Koçak” duygularını ise şu sözlerle dile getirdi; ”Sevgili Seyyal Taner’in bu anlamlı günde bana verdiği destek benim için çok kıymetli, bu bağlamda güçlü ve empati kurabilen  kadının, ihtiyaç duyulan noktalarda bu şekilde iyi hissettirerek ve güç vererek  yaklaşması ne kadar değerli. Ben çok şanslıyım büyük isimlerden destek alıyorum. Ben de hep bu doğrultuda, yardımcı olmaya çalışarak yaşadım hayatımı bugüne kadar ve bundan sonra da böyle devam edecek.
Dünya Emekçi Kadınlar Günümüzü en güzel dileklerimle kutlarım.” 

Sözü ve müziği Eda-Metin Özülkü’ye ait olan, prodüktörlüğünü Yılmaz Taner’in üstlendiği ”Alladı Pulladı” Ayvalık’ta çekilen klibiyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.