HABERLER

ORHAN HELVACIOĞLU’NDAN 5 ŞARKILIK MAXI SINGLE !

Orhan Helvacıoğlu, 5 şarkıdan oluşan maxi single çalışması “Baş Selamı” ile müzikseverlerle buluşuyor. Albümde Sezen Aksu, Ayla Çelik, Gökhan Tepe, Şebnem Sungur, Murat Güneş ve Serdar Aslan gibi birçok hite imza atan isimlerin bestelerinin olmasının yanı sıra ;  5 şarkının aranjesi de Türkiye’nin en iyi aranjörlerinden birisi olan ünlü aranjör Erhan Bayrak imzası taşıyor. 


Albümün stüdyo çalışmaları yaklaşık 3 yıl sürdü. Kayıtların tamamı ise, değerli vokal koçu Cihan Okan eşliğinde Erhan Bayrak’ ın kendi stüdyosu olan Bayrak Records’ ta tamamlandı. Kayıtlarında birbirinden değerli müzisyenlerin yer aldığı bu albümde aynı zamanda Sezen Aksu’nun daha önce hiç duyulmayan yepyeni bir slow şarkısı da bulunmakta.


5 şarkının yer aldığı maxi single projesinin  çıkış şarkısı Murat Güneş ‘ e ait  olan ” Baş Selamı” nın yönetmen koltuğuna ise Ecem Gündoğdu oturdu. Dikkat çeken klibin görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstlendi. Albüm fotoğrafları Halil Güzel, styling ise Görkem Öden imzası taşımakta.

Bir Yorum Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.