HABERLER

TUĞBA ÖZERK “AYNI SEMTİN ÇOCUKLARI”

TugbaOzerk

TUĞBA ÖZERK “AYNI SEMTİN ÇOCUKLARI”

Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Tuğba Özerk, ‘Hayatımın albümü’ diye nitelendirdiği yepyeni projesi ‘Aynı Semtin Çocukları’nı görücüye çıkarıyor.

Kemal Aslan Müzik Yapım etiketiyle çok yakında müzik marketlerdeki yerini alacak olan albümün tamamı Tuğba Özerk imzası taşıyor. Albümün prodüktörlüğünü, müzik yönetmenliğini, tüm şarkıların söz ve müziklerini kendisi yapan Özerk, ilk kez yönetmen koltuğuna da oturarak video klibini çekti.

Projenin tüm aranjelerini Onur Betin yaparken, Özerk’in fotoğraflarını da Tamer Yılmaz çekti. Tuğba Özerk’in yeni albümündeki styling’i ise Hakan Öztürk oldu. Toplamda 8 şarkının yer aldığı albüme adını veren ‘Aynı Semtin Çocukları’ adlı eserin klip çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşti. ‘Aynı Semtin Çocukları’ adlı şarkısı ve albümü için “Çocukluk masumiyetimize, aşklarımıza, bayram telaşlarımıza ve dostlarımıza ithaf ettiğim bir proje oldu. Tüm albümü ilmek ilmek işledim” diyen Tuğba Özerk, neden yönetmen koltuğuna oturduğunu da şu cümlelerle ifade etti “Klibin yönetmenliğini yapmaktaki amacım da tüm yaşanmışlıklarımı, çocukluk hayallerimi ve şimdi hayata dair tüm hissettiklerimi dinleyiciye yansıtmak için görselini de benim gözümden sunmak istememdir.”

Bir Yorum Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.