HABERLER

3 FARKLI KÜLTÜR 1 ŞARKI “STOP THE TIME”

Padé & Görkem Sala feat. Basia Janyga – Stop The Time

Polonyalı şarkıcı Basia’nın sözleri ve vokalleriyle süslendiği bu özel şarkının  yapımında Türk yapımcı GörkemSala ve Yunanlı yapımcı Pade’nin bir araya gelmesi ile  3 farklı kültürün bir karışımı ile “Stop the time ” sizlerle buluştu .

Şarkılarının sosyal medyada iyi yorumlar aldığını ve yurt dışında iyi bir dinleyici kitlesinin oluştuğunu söyleyen Görkem Sala,”Elektronik müzik diğer müziklerden çok farklı bir yere sahiptir. Ritmi en yoğun hissettiğiniz, kulaklarınızı çınlatan, içinizdeki neşeyi, mutluluğu ön plana çıkaran bir müzik türüdür. Tabi bu müzik türü, Türkiye’de pek tutulan bir tarz değil. Özellikle Türkiye’de bazı kulüplerde çalınan müzikler ile karşılaştırılmaması gereken bu tür diğer ülkelerde el üstünde tutuluyor. Ünlü DJlerin pek çoğu da fark edeceğiniz üzere Hollanda, Belçika ülkelerinden çıkmış vaziyette benim amacım şuan için Türkiye’yi en iyi şekilde yurt dışında temsil edip, dünyaca ünlü bir dj olmak” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.